Pozemok vhodný na výstavbu RD, Stožok - investičná príležitosť

53.000,- €

  • Štát: Slovensko
  • Okres: Detva
  • Mesto: Stožok
  • Ulica: pod Pĺžikovcami
  • Vlastníctvo: osobné
  • Druh: Pozemky - bývanie
  • Typ: predaj - exkluzívne

TVOJ DOMOV, s.r.o., exkluzívne ponúka pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v Stožku - Pod Pĺžikovcami. Pozemok je o výmere 2269 m2 so stranami - šírka 30,6 m a dĺžka 74,6 m. V súčasnosti nie je zaradený v územnom pláne obce Stožok pre účely výstavby rodinného domu.
Inžinierske siete: elektrika - v súčasnosti má vlastník súhlas na napojenie elektriky pre dva rodinné domy (v prípade rozdelenia pozemku na dva samostatné pozemky). Stredoslovenská distribučná spoločnosť má vybudované svoje zariadenie, od ktorého sa pozemok napojí na elektriku, voda - potrebná vlastná studňa, prístup po asfaltovej a následne po mapovej komunikácii. Poloha pozemku zabezpečuje ničím nerušené panoramatické výhľady. Cena pozemku je 53 000 €.
Obec Stožok je vyhľadávanou stavebnou lokalitou, nakoľko sa nachádza len 19 km od okresného mesta Zvolen a 9 km od okresného mesta Detva. Vyznačuje sa výbornou dopravnou dostupnosťou - autobus, auto, vlak, výborne napojenie na rýchlostnú komunikáciu R2. V obci sa nachádza škôlka, pobočka ľudovej školy umenia, kostol, obchod, pohostinstvo, športový areál s bowlingom, lezecká a lanová dráha. Obec žije bohatým kultúrnym životom: poriadajú sa plesy, guľášmajster, cesta rozprávkovým lesom, v obci pôsobí divadelný súbor.


Rozloha pozemku2269 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah


Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Elena Budáčová

Ing. Elena Budáčová

majiteľka kancelárie
hovorím po slovensky

Telefón: 0917105791
E-mail: budacova.elena@gmail.com

všetky realitné ponuky makléra


Pozemky - bývanie   /   Detva   /   Pozemky - bývanie Detva predaj

KONTAKTUJTE NÁS NA:
0917105791

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska


Realitný softvér backOFFICE®